Skidbouw en machinebouw

Loading...

Skidbouw en machinebouw

Door onze jarenlange ervaring in de apparaten- en machinebouw en het volop meedenken met u als klant is Cox Novum in staat om op basis van uw specificaties , skids, productiemachines en constructies te ontwikkelen én te produceren. Dit kan voor een grote diversiteit aan industrieën, waarbij uw ideeën en wensen uitvoerig worden besproken alvorens deze in een 3D tekening vertaald worden. Vanuit dit punt wordt samen met u als klant gekeken of alles klopt en kan vervolgens een productieplan gemaakt worden.

Dit kan van een kleine aanpassing of uitbreiding aan uw bestaande machines tot een speciale machine naar wens van uw behoefte. Daar denken wij heel graag met u in mee, ook als het om verbeteringen van uw productieproces gaat. Door het toepassen van smart engineering proberen wij steeds meer onderdelen te standaardiseren, dit verkort doorlooptijden en kosten.

Cox Novum productontwikkelingProductontwikkeling

Op diverse industriële gebieden, maar ook op het gebied van medische hulpmiddelen zijn wij toonaangevend in probleemoplossend meedenken.

Cox Novum skid systemen fotoSkid-systemen

Een skid is een installatie voor productieprocessen / procesindustrie. Hierbij is de installatie in het algemeen op een RVS frame gemonteerd.

Machinebouw

Op veel gebieden binnen de industrie is Cox Novum werkzaam, die brede basis vormt bij elke uitdaging weer de wil om samen met de klant aan een innovatieve oplossing te werken.

Cox Novum kasdekreiniger V-PowerWasher afbeeldingKasdekreiniger V-Powerwasher

Kasdekreiniging maar dan anders. Kasdekreiniging die is ontwikkeld voor een maximale inzetbaarheid op uw kasdek, met de V-PowerWasher haalt u 40% meer wasresultaat.

Cox Novum stomydo afbeeldingStomydo

Tijdige reparatie en onderhoud voorkomen kostbare vervangingsinvesteringen en stilstand van uw productieproces.

Reparatie en onderhoud

Tijdige reparatie en onderhoud voorkomen kostbare vervangingsinvesteringen en stilstand van uw productieproces.

Engineering

Vergaande kennis en jarenlange ervaring legt de basis voor gerichte adviezen voor een breed scala van industrieën.

Skidbouw en machinebouw

Contactgegevens

Cox Novum BV
Heijtstraat 11
5953 KL Reuver

T: +31 (0)77 474 5008
F: +31 (0)77 474 5939
E: info@coxnovum.com

Naar contact

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem dan contact op met Cox Novum. U vindt de contactgegevens op onze contactpagina.
Naar contact